Timanttisahaus

Timanttisahausta käytetään tyypillisesti erilaisten reikien, aukkojen ja syvennysten tekoon. Kalustollamme saavutetaan siisti leikkuujälki ja hyvä mittatarkkuus. Menetelmät soveltuvat koviin materiaaleihin kuten betoniin, teräsbetoniin, tiileen, luonnonkiveen ja asfalttiin. Näin mahdollistamme hyvän rakenteen lujuuden säilymisen sekä muihin menetelmiin verrattuna vähäisen melu- ja pölysaasteen. Toteuttamamme lopputulos on ammattitaitoista ja tarkkaa.

Timanttisahaus mahdollistaa myös kiviainesten leikkauksen siististi ja pölyttömästi. Sen hyötyjä ovat nopeus, mittatarkkuus ja vähäiset jälkityöt.

Turun Timanttipalvelu Oy:llä on yli 10 vuoden kokemus alalta.

Vaijerisahaus Turku

Vaijerisahaus on sopii tehtäväksi kun sahattava kohde on niin paksu tai sen muotoinen, että sahaus tavallisella timanttisahalla ei onnistu. Vaijerisahan timanttivaijeri asetetaan leikattavan rakenteen ympäri ja sahaus tapahtuu vaijeria kiristämällä. Vaijeri voi olla useita metrejä pitkä. Vaijerisahaus on tehokas tapa aukkojen sahaamiseen isoissa betonirakenteissa sekä paksuissa seinissä. Vaijerisahausta voi tehdä monenlaisiin rakenteisiin, joissa on sekä terästä että raudoitettua betonia.